Yavaş: “Hukuksuzluk nedeniyle 26 milyar havaya uçtu”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’li Mansur Yavaş’ın açıklamalarından öne çıkan satırları değerlendirdi. Yavaş’ın belirttiği üzere, 26 milyar TL’nin hukuksuzluk nedeniyle bir günde harcanması, emekli ve asgari ücretliye verilmeyen paraların yarattığı adaletsizliği ortaya koyuyor.
Yavaş, kayyum atanmamasını olumlu karşıladığını belirtirken, tutukluluğun özel durumlarda başvurulması gereken bir önlem olduğunu vurguladı. İddianamenin olmadığı durumda suçlamalarla işlerin yürütülmesine anlam veremediğini ifade etti.
Belediye başkanı, gençlerin meydanlara çıkarak hukuksuzluğa karşı isyanlarını haklı bulduğunu dile getirirken, tarafsız bir yargı sistemi ve yolsuzluksuz bir Türkiye talebinde bulundu. Ayrıca, CHP’li belediyelerin hiçbir şekilde yargılanmaktan kaçınmadığını ve hükümetin açıklarını kapatma konusunda çaba sarf ettiğini belirtti.
Yavaş’ın açıklamalarının detayları için takipte kalın…
More Stories
Ankara’da polislerin mesai süresi uzatıldı: Valilikten açıklama
Trabzon’da Yasa Dışı Bahis Operasyonu
Aras Nehri’ne düşen genci arama çalışmaları sürüyor