Hatay Şehir Tiyatrosu miniklere hizmet ediyor

Hatay Şehir Tiyatrosu, Miniklere Hizmet Ediyor

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde çocukların moral ve motivasyonunu arttıracak, fiziksel ve kültürel gelişimlerine destek olacak etkinlikleri düzenliyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Şehir Tiyatrosu oyuncuları, il genelinde dolaşarak “İki Bavul Dolusu” adlı okul öncesi oyununu son 9 ayda 10 bin 648 çocukla buluşturdu. 15 ilçede sahnelenen oyun toplamda 66 seans oynanırken yıl boyunca çocukların tiyatroyla tanışması ve sevmesi amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

2025 yılında farklı oyunlar da gelecek.

Şehir Tiyatrosu yetkilileri, 2024 yılı boyunca il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ettiklerini ve yeni yılda da farklı çocuk ve yetişkin oyunlarıyla vatandaşların hizmetinde olacaklarını belirtti. Ayrıca ücretsiz olan “İki Bavul Dolusu” çocuk oyununa katılmak isteyen vatandaşların Hatay Büyükşehir Belediyesi Alo 153 hattından detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bilgisini verdi.

Related Posts

Son dakika… Ahmet Minguzzi ailesini tehdit davasında karar çıktı

Son dakika… Ahmet Minguzzi ailesini tehdit eden 4 kişi tahliye edildi.

İsrail Başbakanı Netanyahu; Britanya, Fransa ve Kanada liderlerini ‘Hamas’ı cesaretlendirmekle’ suçladı: Adaletin yanlış tarafındasınız

İsrail Başbakanı Netanyahu; Britanya, Fransa ve Kanada liderlerini ‘Hamas’ı cesaretlendirmekle’ suçladı: Adaletin yanlış tarafındasınız

Son Dakika! İBB’ye yeni operasyon! 7 kişi tutuklama talebi

Son dakika haberine göre, İBB Soruşturması kapsamında Ağaç ve Peyzaj A.Ş’ye bir operasyon yapıldı. 7 kişi hakkında tutuklama talep edildi

Tarihin en pahalı lekesi! Rekor fiyatla satıldı

ABD’nin 16. Başkanı Abraham Lincoln’ün suikasta uğradığı geceye ait nadir kişisel eşyaların yer aldığı koleksiyon, ABD’de düzenlenen açık artırmada toplam 7,9 milyon dolara (yaklaşık 6,9 milyon euro) satıldı. Elde edilen gelir, Abraham Lincoln …

Oval Ofis’te ikinci Zelenski vakası: Pusu ustası Trump!

ABD Başkanı Trump, Güney Afrika Cumhurbaşkanı Ramaphosa ile yaptığı görüşmede, beyaz çiftçilere yönelik “soykırım” iddialarını gündeme getirerek sosyal medyadan bir video gösterdi. Ramaphosa bu iddiaları reddederek ülkede şiddetin ırktan bağımsız olduğunu ve hükümetin beyazları hedef alan bir politikası bulunmadığını belirtti. ABD basını ve sivil toplum kuruluşları, Trump’ın açıklamalarını “ırkçı” ve “provokatif” bulurken, vücut dili uzmanları onun diplomatik görüşmelerde “psikolojik tuzaklar” kurma stratejisine dikkat çekti.

Yapay zeka destekli ‘fetva robotu’ hizmete başladı

Suudi Arabistan, yapay zeka destekli “fetva robotu”nun hizmete girdiğini ve Mescid-i Haram’daki kalabalıkları gözlemleyip organize edecek teknolojilerin geliştirildiğini duyurdu.