Eyüpsultan’da kocası tarafından öldürülmüştü: Cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Sultangazi’de Otomobilin Bagajında Kadın Cesedi Bulundu

Son dakika haberine göre, Sultangazi’de polis ekipleri tarafından dün durdurulan bir otomobilin bagajında şüpheli bir şekilde bir kadın cesedi bulundu.

Yapılan detaylı inceleme sonucunda, cesedin otomobili kullanan 46 yaşındaki Engin Çelik’in boşanma sürecinde olduğu belirlenen eşi Ayşe Çelik’e ait olduğu ortaya çıktı. Ayşe Çelik’in kocası tarafından silahla öldürüldüğü kesinleşti.

Olay yeri incelemesinin ardından kadının cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gerçekleştirilen incelemenin ardından cenaze bugün yakınlarına teslim edildi.

Cenazenin Gazi Mahallesi Yunus Emre Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından yarın Şanlıurfa’da defnedileceği öğrenildi.

Related Posts

Grok küfürlü yanıtların sebebini tespit ettiklerini açıkladı, özür diledi: Tüm sistemi yeniden düzenledik

Grok küfürlü yanıtların sebebini tespit ettiklerini açıkladı, özür diledi: Tüm sistemi yeniden düzenledik

Trump’ın gözdağı işe mi yaradı… Putin’den Ukrayna’da yeni yol haritası

ABD Başkanı Trump’ın Rusya’ya yaklaşımı son dönemde olumsuz bir tona büründü. ABD’yi Ukrayna’da doğrudan Rusya karşıtı bir pozisyonda görmek istemeyen Moskova ise Washington’a Ukrayna barışı için somut “yol haritası” teklifini iletti.

Lufthansa CEO’sunun eşi cinayet şüphelisi! İtalya’da öldürdü: Almanya’ya kaçtı

Lufthansa CEO’sunun eşi Vivian Alexander Spohr, İtalya’da 24 yaşındaki Gaia Costa’yı ezerek öldürdü. Cinayet şüphelisi olduğu belirtilen Vivian, kazanın ardından Almanya’ya kaçtı.

Bakan Ali Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk mesaj: ‘Unutulmasın ki, biz bu topraklara dün gelmedik’

Terör örgütü PKK’li 30 kişilik bir grup, Süleymaniye’de silahlarını yakarak imha etti. Bu kapsamda sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gerçekleşen bu süreçte artık silah değil, söz konuşacak” dedi.

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Celal gündemi değerlendirdi: ‘İstiyoruz ki Karadeniz’de barış olsun’

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Neriman Celal, Rusya ile ülkesi arasındaki savaşa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kiev yönetiminin müzakerelere hazır olduğunu belirten Celal, Türkiye ile Ukrayna arasındaki yakın ilişkilere de dikkat çekti ve Karadeniz’de barış istediklerini dile getirdi.

Gazze’nin çilesi ne zaman bitecek

DÜNYA, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını durduracak ateşkes anlaşması haberini beklerken, İsrail ordusu Filistinli sivilleri öldürmeye devam ediyor.