CHP lideri Özel, yeni seçilen PM üyeleriyle ilk toplantısını yaptı: ‘Kampanyaya odaklanacağız’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yeni Parti Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin kayyum riskine karşı düzenlediği 21. Olağanüstü Kurultay sonrası, seçilen yeni Parti Meclisi üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Özel, ileriye dönük planlarını değerlendirdi ve önemli kararlar aldı.

Özel, toplantıda, ilerleyen zamanlarda mitinglere devam edeceklerini belirterek, aynı zamanda Ekrem İmamoğlu’na ziyaretlerin devam edeceğini ve Cumhurbaşkanlığı Ofisleri kuracaklarını söyledi. Gölge Kabine’nin çalışmalarını da bu ofislere almayı planladıklarını aktardı ve kampanya sürecine odaklanacaklarını vurguladı.

Parti lideri Özgür Özel, yeni Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) oluştururken, önceki dönemden sadece iki ismi değiştirdi.

Anıtkabir Ziyareti ve Değerlendirmeler

Özel, toplantı öncesinde tüm partililerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, önemli bir anıtla buluştular. Özel, Anıtkabir Özel Defteri’ne not bırakarak, milletin iradesine ve kurdukları partinin değerlerine sahip çıktıklarını belirtti. Demokrasi ve Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda mücadelelerine devam edeceklerini kaydetti.

Toplantıda, CHP’nin geleceğine dair yol haritası ele alındı ve MYK oluşturuldu. Ayrıca, PM üyeleri arasında yapılan değişikliklerle ilgili bilgi verildi. Özel’in liderlik divanında, Samet Özgül’ün kardeşi olan Berna Özgül ve Berkay Gezgin gibi isimlerin yer aldığı görüldü.

Özel’in, gelecek dönemde düzenli mitingler yapacaklarını ve Ekrem İmamoğlu’na ziyaretlerin süreceğini ifade ettiği toplantıda, Gölge Kabine konusu da gündeme geldi. Cumhurbaşkanlığı Ofisleri’nin kurulacağı ve kampanyanın bu çerçevede şekilleneceği belirtildi.

CHP lideri, mitingler için özel bir komite oluşturdu ve bu kapsamda ilk mitingin Samsun’da gerçekleştirileceği açıklandı. Özel, MYK’de sadece iki ismi değiştirirken, önemli görevlendirmeler yaptı ve YDK Başkanlığı’na Turan Taşkın Özer’i getirdi.

Related Posts

BBP’den Perinçek’e ‘Madımak’ tepkisi

BBP Genel Sekreteri Ahmet Yelis, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in katıldığı bir televizyon kanalında Madımak Katliamı ile partilerinin ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Hatay’da orman yangını: Bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

İsrail ağzındaki baklayı çıkardı: Türkiye’nin cevabı F-35’te gizli

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Suriye ve Lübnan’la barışa açık olduklarını ancak Golan Tepeleri’nden vazgeçmeyeceklerini ilan etti. İsrail’in bu şartlı normalleşme hamlesine Şam ve Beyrut sessiz kalırken, gözler Türkiye’nin tutumuna çevrildi.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.

Türkiye’nin Suriye’deki enerji anlaşmaları neler, neden önemli?

Türkiye’nin Suriye’deki enerji anlaşmaları neler, neden önemli?

Haziran ayının son anket sonuçları belli oldu

ALF Araştırma, “Türkiye’nin Seçmen Panoroması, Haziran 2025” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.