Uşak’ta yanan otomobilden ceset çıktı

Uşak’ta Otomobilden Yanmış Ceset Çıktı!

Uşak’ın Atatürk Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi’nde meydana gelen olayda, yol kenarında alevler içinde kalan bir otomobil, çevredekilerin dikkatini çekti. Vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Otomobilde yapılan incelemede, kullanılamaz hale gelen aracın içinde yanmış bir ceset bulundu. Ceset, olay yerindeki geniş çaplı incelemenin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak otomobilin plakasının ve cesedin kimliğinin tespiti için detaylı bir çalışma başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Trump şimdi de bu iki ülkeye kafayı taktı: Yüzde 25 vergi uygulayacak

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya ile Güney Kore’ye gönderdiği “tarife mektuplarında” bu ülkelerden 1 Ağustos’tan itibaren ABD’ye gönderilen tüm ürünlere, sektörel tarifelerden ayrı olarak yüzde 25 gümrük vergisi uygulanacağını bildirdi.

Tüp bebek tedavisinde havuza girilmemeli

Tüp bebek tedavisi sırasında havuza girmeyin. Uzmanlar, tüp bebek tedavisi gören anne adaylarına uyarılarda bulundu. 

Gazze’de ateşkes teklifinin detayları basına sızdı: Trump’tan ‘Ateşkes yakın’ çıkışı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun bugün Beyaz Saray’a yapacağı ziyaret öncesinde, Tel Aviv hükümetinin Katar’a bir müzakere ekibi gönderdiği bildirildi. ABD basını, Katar’ın başkenti Doha’da yürütülecek müzakerelerde Hamas’a sunulacak ateşkes teklifinin detaylarını yayınladı.

Texas’ta acı bilanço: 28’i çocuk 80 ölü

ABD’nin Texas eyaletinde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 80’e yükseldi. Yetkililer, yaşamını yitirenler arasında 28 çocuğun bulunduğunu açıkladı. Guadalupe Nehri’nin taşması sonucu oluşan sel felaketi …

Minibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 11 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.

Ünlü sporcu “kanserim” dedi! Bağışçıları kandırmak için burnuna iPhone kablosu soktu

İrlandalı Hurling yıldız Dj Carey kanser olduğunu iddia ederek bağışçıları dolandırdı. Ünlü spor yıldızı insanları inandırmak için burnuna iPhone kablosu soktu.