Teksas değil Ankara: Haraç istenen fabrika sahibi ölümden döndü

Ankara’da Kereste Fabrikası Sahibine Ateş Açmaya Çalışan Şüpheli, Silah Tutukluk Yaptı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde bir kereste fabrikasında meydana gelen olayda, M.O.A. isimli şüpheli, fabrika sahibi ile yaşadığı tartışmanın ardından silahını çekip ateş etmeye çalıştı ancak silah tutukluk yaptı.

Fabrika sahibi, M.O.A.’nın kendisine haraç talep etmesi üzerine çıkan tartışmada suyu atan şüpheli, silahını belinden çıkarıp tetiğe bastı fakat silah çalışmadı.

Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüphelinin silahını ateşlemeye çalıştığı ancak başarısız olduğu anlar yer aldı.

Şüpheli, olayın ardından fabrikanın ofisini dağıtarak pencere camlarını kırıp kaçtı. Fabrika sahibi ise polise başvurarak olayı bildirdi.

Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

Grok küfürlü yanıtların sebebini tespit ettiklerini açıkladı, özür diledi: Tüm sistemi yeniden düzenledik

Grok küfürlü yanıtların sebebini tespit ettiklerini açıkladı, özür diledi: Tüm sistemi yeniden düzenledik

Trump’ın gözdağı işe mi yaradı… Putin’den Ukrayna’da yeni yol haritası

ABD Başkanı Trump’ın Rusya’ya yaklaşımı son dönemde olumsuz bir tona büründü. ABD’yi Ukrayna’da doğrudan Rusya karşıtı bir pozisyonda görmek istemeyen Moskova ise Washington’a Ukrayna barışı için somut “yol haritası” teklifini iletti.

Lufthansa CEO’sunun eşi cinayet şüphelisi! İtalya’da öldürdü: Almanya’ya kaçtı

Lufthansa CEO’sunun eşi Vivian Alexander Spohr, İtalya’da 24 yaşındaki Gaia Costa’yı ezerek öldürdü. Cinayet şüphelisi olduğu belirtilen Vivian, kazanın ardından Almanya’ya kaçtı.

Bakan Ali Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk mesaj: ‘Unutulmasın ki, biz bu topraklara dün gelmedik’

Terör örgütü PKK’li 30 kişilik bir grup, Süleymaniye’de silahlarını yakarak imha etti. Bu kapsamda sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gerçekleşen bu süreçte artık silah değil, söz konuşacak” dedi.

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Celal gündemi değerlendirdi: ‘İstiyoruz ki Karadeniz’de barış olsun’

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Neriman Celal, Rusya ile ülkesi arasındaki savaşa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kiev yönetiminin müzakerelere hazır olduğunu belirten Celal, Türkiye ile Ukrayna arasındaki yakın ilişkilere de dikkat çekti ve Karadeniz’de barış istediklerini dile getirdi.

Gazze’nin çilesi ne zaman bitecek

DÜNYA, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını durduracak ateşkes anlaşması haberini beklerken, İsrail ordusu Filistinli sivilleri öldürmeye devam ediyor.