Son dakika… İsrail’den yeni saldırı

İran’ın Çeşitli Kentlerine İsrail’den Gece Saldırıları!

İsrail’in İran’a yönelik saldırıları gece geç saatlerde de devam ediyor. İran medyasına göre, yerel saatle 01.30 sularında Tahran’ın çeşitli bölgelerinde hava savunma sistemleri devreye girdi. Tahran’ın güney, kuzey ve doğusunda hava savunma sistemleri devreye alınırken, İHA’ların düşürüldüğü belirtildi.

Henüz resmi bir açıklama olmamakla birlikte, ilerleyen saatlerde Tahran’ın kuzeyinde hava savunma sistemlerinin aktif olduğu bildirildi. Aynı saatlerde, Kereç kenti ile Şiraz ve Yezd’de hava savunma sistemleri devreye girerken, Kereç’te patlama sesleri duyuldu.

Saat 03.00 sularında İran’dan İsrail’e füze atıldığı iddia edilirken, Fars Haber Ajansı bu füzenin Yemen’e ait olduğunu öne sürdü. İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sürerken, İran yetkilileri gün içinde en az 10 kente saldırı düzenlendiğini duyurdu.

İsrail’e ait savaş uçakları, Kirmanşah kentindeki askeri tesislere saldırılar düzenlerken, çatışmalar devam ediyor.

Related Posts

BBP’den Perinçek’e ‘Madımak’ tepkisi

BBP Genel Sekreteri Ahmet Yelis, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in katıldığı bir televizyon kanalında Madımak Katliamı ile partilerinin ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Hatay’da orman yangını: Bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

İsrail ağzındaki baklayı çıkardı: Türkiye’nin cevabı F-35’te gizli

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Suriye ve Lübnan’la barışa açık olduklarını ancak Golan Tepeleri’nden vazgeçmeyeceklerini ilan etti. İsrail’in bu şartlı normalleşme hamlesine Şam ve Beyrut sessiz kalırken, gözler Türkiye’nin tutumuna çevrildi.

Burası Seferihisar: Alevlerin yuttuğu evlerinin arkasından böyle bakakaldılar

İzmir’in Seferihisar ilçesinde dün başlayan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Seferihisar’ın Doğanbey Mahallesi’nde çıkan yangınları kontrol altına almak için gece boyunca karadan çalışmalar yürütüldü.

Türkiye’nin Suriye’deki enerji anlaşmaları neler, neden önemli?

Türkiye’nin Suriye’deki enerji anlaşmaları neler, neden önemli?

Haziran ayının son anket sonuçları belli oldu

ALF Araştırma, “Türkiye’nin Seçmen Panoroması, Haziran 2025” araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.