Son anlarında yanındaydı! Yakın arkadaşından Volkan Konak’a veda

Türk müziğinin önemli isimlerinden “Kuzeyin Oğlu” lakaplı Volkan Konak, Kıbrıs’taki bir programı sırasında sahnede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan ünlü sanatçı, 58 yaşında hayatını kaybetti.

Konak için ilk tören İstanbul’da düzenlendi. Öğle namazını müteakip Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Ardından ünlü sanatçının cenazesi, baba ocağı Trabzon’un Maçka ilçesine götürülerek burada da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Güney Mahallesi’nde toprağa verildi.

SON ANLARINDA YANINDA OLAN MÜZİSYENİN PAYLAŞIMI

Volkan Konak’ın yakın arkadaşı olan müzisyen Selim Bölükbaşı, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Bölükbaşı, Konak’ın sahnede son anlarına dair duygularını paylaşarak, yaşadığı acıyı kelimelere dökmekte güçlük çektiğini ifade etti.

Bölükbaşı, paylaşımında, “İçimin yandığı, beynimin uyuştuğu, kalbimin sıkıştığı, gözlerimin görme yetisinin yetersiz kaldığı, damarlarımdaki kanın sanki çekildiği, vücudumun 300 kilometre hızla duvara toslayıp paramparça olduğu anlar arasında pinpon topu gibi gidip gelişimin tarif edilemezliği” ifadelerini kullanarak, yaşadığı acıyı anlatmaya çalıştı. Konak ile birlikte geçirdiği 20 yıllık dostluk ve anılarının ağırlığından söz eden Bölükbaşı, sanatçının artık yanında olamayacak olmanın hüznünü de dile getirdi.

Bölükbaşı, “Şarkılarda görüşmek üzere Volkan ağabey” diyerek, Konak’ı bir kez daha anarken, şarkıların artık hasretini gidereceği birer hatıra olacağına vurgu yaptı.

YILLAR ÖNCEKİ SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Konak’ın vefatının ardından, yıllar önce söylediği sözler de gündem oldu. Ünlü sanatçının, hayattayken söylediği anlamlı sözler, hayranları ve dostları tarafından unutulmaz bir hatıra olarak hatırlanıyor. Özellikle Cerrahpaşa, Yarim Yarim ve Mimoza Çiçeğim gibi unutulmaz şarkıları ve sözleri, Konak’ın müzik dünyasında bıraktığı izleri bir kez daha gözler önüne serdi.

Related Posts

İsrail, Suriye’de askerî hedefleri yine vurdu

İsrail, Suriye’de askerî hedefleri yine vurdu

İmamoğlu: O kadar panik halindeler ki bana hapishanede görüş yasağı uyguluyorlar!

İmamoğlu: O kadar panik halindeler ki bana hapishanede görüş yasağı uyguluyorlar!

Trump ve Netanyahu arasında ipler geriliyor! İsrail basınından flaş iddia

İsrail basınında ABD Başkanı Donald Trump’ın, İran’ın nükleer tesislerine yönelik bir saldırının, Tahran yönetimi ile süren gelişmeleri olumsuz etkileyeceği endişesiyle İsrail ile İran konusundaki askeri koordinasyonun durdurulması talimatını verdiği …

Son dakika… İsrail, ABD’nin ateşkes teklifini kabul etti: Anlaşma metni ortaya çıktı! Hamas’ın yanıtı bekleniyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Özel Temsilcisi Steve Witkoff, Gazze Şeridi’nde 60 günlük ateşkes sağlanmasını içeren anlaşma metnini Hamas ve İsrail’e sundu. İsrail, Witkoff’un teklifini kabul ederken, Hamas henüz ABD’ye olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi. Uluslararası basının sızdırdığı belgelere göre, ateşkes ve esir takasının yer aldığı anlaşma metninde, İsrail askerlerinin Gazze’den tamamen çekilmesi ve bütün askeri operasyonlarını durdurması öngörülüyor.

Çalık Holding önünde dövülerek öldürülmüştü… Erol Eğrek’in kızı olay anının yeni görüntüsünü paylaştı

Çalık Holding’in eski çalışanı Erol Eğrek’in ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Şirket binası önünde korumalar tarafından darbedilen Eğrek, hastaneye kaldırılmış ancak hayatını kaybetmişti. Eğrek’in kızı Zehra Eğrek, babasının darbedildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

Erdoğan yeni Anayasa çalışmalarına dair isim verdi: 11 arkadaş görevlendirdim, bayram sonrası başlatacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Anayasa çalışmalarına dair bayramdan sonrasını işaret etti ve 11 kişiyi görevlendirdiğini dile getirdi. Erdoğan “Serap Yazıcı Özbudun hocamız gibi isimler zaten anayasa üzerinde çalışması olan kişiler” dedi. Erdoğan aile yılı konusuna da değindi ve doğum hızının düşmesinin tehlikelerine dikkat çekti.