‘Polis çevirmesinin’ yerini paylaşan 11 kişi yakalandı

Anamur’da Mobil Mesajlaşma Uygulamalarında Polis Denetimine İlişkin Operasyon: 11 Şüpheli Gözaltında

Mersin’in Anamur ilçesinde, mobil mesajlaşma uygulamalarında polis uygulamalarının ve denetimlerin yerlerini paylaşan 11 şüpheli gözaltına alındı. Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mobil mesajlaşma gruplarında uygulama ve denetim yerlerinin paylaşılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, uygulama ve denetimlerin fotoğraf ve görüntülerini çekip, konumunu paylaşan şüphelileri belirleyerek operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, grupları kuranlar da dahil olmak üzere toplam 11 zanlı gözaltına alındı.

Serbest Bırakıldılar

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yurt dışına çıkış yasağı tedbiri uygulanarak serbest bırakıldılar.

Related Posts

Gönül Yazar 89’uncu yaşını kutladı: ‘Yeni yaşımda belki koca olur’

Hakkında çıkan “Entübe edildi” iddialarını yalanlayan ‘Taş bebek’ lakaplı sanatçı Gönül Yazar, 89’uncu yaşını kutladı. Yazar’ın “Yeni yaşımda belki koca da olur” esprisi gündem oldu.

Sinan Ateş davasında ‘Apple’ gelişmesi: İki sayfa yazı, 1 flash bellek

Sinan Ateş davasında dosyaları ayrılan Serdar Öktem ve Mustafa Ensar Aykal’ın telefonlarının şifreleri için Apple’a yazı gönderilmişti. Apple, mahkemenin yazısına yanıt olarak 2 sayfa yazı ve bir flash bellek yolladı.

Gazze’de İsrail saldırısı sonrası Nasır Hastanesi’ni kanalizasyon bastı

İsrail, Gazze’ye saldırılara başladığı 7 Ekim 2023’ten bu yana kasten hastaneleri ve sağlık sistemini hedef alarak hasta ve yaralıların hayatlarını tehlikeye atıyor. Nasır Hastanesi, Gazze Şeridi’nin güneyinde yüzbinlerce Filistinliye hizmet veren …

AK Parti 24’üncü yaşını kutluyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Erdemliler Hareketi” tarafından 2001’de kurulan ve bugüne kadar girdiği tüm genel seçimlerde birinc

İntihar sanıldı ancak kaçak göçmen çıktı

İstanbul Avcılar’da bir binanın çatı katında ağlayan kadının intihar edeceği iddia edilip ekipler çağırıldı. Ancak durum çok farklı çıktı. Fas uyruklu kadının kaçak göçmen olduğu öğrenildi.

Sahteleri bırakıp tertemiz diplomaları yok saydılar

CHP’li Emir, İÜ’nün İmamoğlu ile birlikte 28 kişinin diplomalarını silmesine tepki gösterdi: İmamoğlu ve sınıf arkadaşlarının tertemiz diplomalarını yok sayıyorlar.