Osmangazi Belediyesi Metruk Binaları Yıkmaya Devam Ediyor

Osmangazi Belediyesi Metruk Binaların Yıkımına Devam Ediyor

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkım işlemlerini sürdürmekte. Belediye ekipleri, bu kapsamda bir metruk binanın yıkımını daha gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde tespiti yapılan ve yasal prosedürleri tamamlanan metruk binaları yıkmaya devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dikkate alan Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, son olarak Tuna Mahallesi’nde yer alan metruk binayı yıktı. Belediye ekipleri, hukuki ve idari süreçleri tamamlanan binanın yıkımı sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yıkım öncesinde gerekli tüm tedbirleri aldı. Yıkımın ardından ortaya çıkan molozlar ise belediye ekipleri tarafından kamyonlara yüklendi.

Belediye ekipleri, mahalle sakinlerinin huzuru ve güvenliği için metruk binaları, yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkmaya devam edeceklerini belirtti. – BURSA

Related Posts

Son 65 yılın en kurak dönemi: Bir baraj daha kuruma noktasına geldi

Kurak geçen yaz aylarında bir baraj daha kurutma noktasına geldi. Hatay’ın içme suyunu karşılayan Karaçay Barajı’nda su seviyesi yüzde 18 seviyesine geriledi.

Formula 1 biletiyle gelen skandal: Singapurlu milyarder yolsuzluğu itiraf etti

Singapur’un önde gelen iş insanlarından Ong Beng Seng, eski ulaştırma bakanına pahalı hediyeler vererek yolsuzluk soruşturmasını engellemeye çalıştığını itiraf etti.

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Gazze’yi Ziyaret Edecek

Trump’ın özel temsilcisi Witkoff ve Huckabee, Gazze’deki gıda dağıtım noktalarını denetleyecek.

Şarköy’de Yangın: Müdahale Devam Ediyor

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde makilik alanda çıkan yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Acı diploma: Yangın şehidinin diploması ailesine verildi

Eskişehir’deki orman yangınında şehit olan AKUT gönüllüsü Tekin Enes Sarıyıldız’ın mezun olduğu okuldan alamadığı diploması, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal tarafından Ankara’daki ailesine teslim edildi.

Tekirdağ’da orman yangını

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde rüzgarın etkisiyle yeniden alevlenerek ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü.