Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesinde Oyunu Kullandı ve Demokrasi Mücadelesini Vurguladı
CHP 7’nci Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ön seçim kapsamında oy kullanmak için Çankaya Belediyesine gitti ve sandık görevlileriyle selamlaştı. Bu esnada belediye çalışanları “Hak, hukuk, adalet” sloganlarıyla destek verdiler.
Oyunu kullandıktan sonra gazetecilerle konuşan Kılıçdaroğlu, İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ailesini ziyaret etmesi üzerine duygularını dile getirerek yaşananlardan büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti.
Kılıçdaroğlu, şu sözlerle devam etti; “Gerçekten demokrasinin olmadığı, baskı rejiminin olduğu bir ülkede yaşamanın zorluğunu yaşıyoruz. CHP olarak, Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırma gibi bir sorumluluğumuz var. Bu görevin gereğini yerine getireceğiz. Demokrasi için verilen mücadeleye devam etmek zorundayız, yaşımız, oyumuz ve düşüncemiz ne olursa olsun.”
Oturduğu Çankaya evine dönerken, bir kadının kendisine “Senin yüzünden oldu. Sen getirdin memleketi bu hale” diye bağırdığı olayla karşılaşan Kemal Kılıçdaroğlu, bu tür provokasyonlara karşı sakinliğini koruyarak aracına binip ayrıldı.
More Stories
Askerleri Türkiye’ye küfretmişti: Yunanistan’dan izahat istendi
Son Dakika | İmamoğlu’ndan yeni mesaj: Cezaevindeki odamdan izleyeceğim
Rüyada Açık Giyindiğini Görmek