Mersin’de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

Mersin’de Kuvvetli Yağış Etkili Oldu, Yollar Göle Döndü

Meteorolojinin uyarısının ardından Mersin’in bazı bölgelerinde sabah saatlerinden itibaren şiddetli yağış etkisini gösterdi. Tarsus ve merkez Akdeniz ilçesinde yağışın etkisiyle yollar sular altında kaldı ve araçlar mahsur kaldı.

Yağışın etkisiyle Tarsus ilçesinde kapalı semt pazarı sular altında kalırken, Merkez Akdeniz ilçesi Nacarlı Mahallesi’nde dere taşması yaşandı ve yollar ile bazı bahçeler suyla dolu hale geldi. Kent genelinde dolu yağışının da etkili olduğu belirtildi ve dolunun ekili alanlara zarar verdiği bilgisi paylaşıldı.

Erdemli ilçesi Kızkalesi Mahallesi ile Silifke ilçesi Narlıkuyu Mahallesi’nde ise sağanak yağış etkili oldu ve yağış esnasında denizde kısa süreli bir hortum oluştu.

Related Posts

Suriye’den ahde vefa Türkiye’ye ‘Kasyun Dağı’ jesti

ABD’nin Suriye’ye uyguladığı yaptırımları kaldırma kararının ardından Şam’da sevinç havası hakimdi. Türkiye’nin hem iç savaş sürecinde hem de sonrasındaki yeniden inşa döneminde verdiği desteği unutmayan Suriyeliler, bu katkılara sessiz kalmadı. Vefalarını göstermek isteyen Suriyeliler, Kasyun Dağı’na dev “Teşekkürler Türkiye” mesajını yansıttı. Sosyal medyada hızla yayılan bu görüntüler, kullanıcıların da dikkatini çekti.

İmamoğlu’ndan Lozan vurgulu çözüm süreci mesajı: Temel haklar ve özgürlükler güvenceye alınmazsa silahlar daha yüksek sesle dönebilir

İmamoğlu’ndan Lozan vurgulu çözüm süreci mesajı: Temel haklar ve özgürlükler güvenceye alınmazsa silahlar daha yüksek sesle dönebilir

Beykoz’da arızalanan araca kamyonet çarptı; 2 yaralı

İstanbul Beykoz’da arıza nedeniyle duran hafif ticari araca kamyonet arkadan çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü ve yanındaki yolcu yaralandı.

Özgür Çelik ‘Şimdi yeni bir ‘gösteri’ye geçtiler’ diyerek duyurdu: ‘İtirafçı görünümlü iftiracı…’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Ekrem İmamoğlu ve CHP’li belediyelere yönelik yürütülen soruşturmalarda “yeni bir ‘gösteri’ye geçtiler” diyerek, tutuklu siyasilerin özgürlükleriyle, aileleriyle, birikimleriyle ve çocuklarıyla tehdit edildiğini ifade etti.

Fransa Senegal’den çekilmeye devam ediyor: Üçüncü askeri üs de terk edildi

Fransa, Dakar’daki üçüncü askeri üssünü de Senegal’e devredecek. Fransız askerlerinin kademeli asker çekme sürecinin 2025 yazına kadar süreceği aktarıldı.

Ekrem İmamoğlu’ndan iktidara sert mesaj! ‘İstanbul’a ihanet dönemi bitti’

Tutuklu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya üzerinden iktidara çok sert bir mesaj verdi. İmamoğlu, “Şehri birlikte mahvettiğiniz kişiler şimdi de utanmadan televizyonlara çıkıp, çalışma arkadaşlarıma iftira atıyor.” dedi