Klinikte dehşet anları: Kendini uyaran diş hekimini bıçakladı

Bursa’da Diş Hekimi Bıçaklandı: Zanlı Suriyeli Kadın Tutuklandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen şok edici olayda, bir diş kliniğinde yüksek sesle konuşarak rahatsızlık veren Suriyeli bir kadın, diş hekimi H.N.Ö.’yü bıçakladı. Olayın detayları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Arabayatağı Mahallesi’nde bulunan bir diş kliniğinde gerçekleşti. Suriyeli Hamda Husseın Yasın adlı kadın, yüksek sesle konuşmaya başlayınca diş hekimi H.N.Ö. tarafından uyarıldı.

Uyarılara rağmen durmayan Yasın, çantasından çıkardığı bıçakla H.N.Ö.’yü omzundan yaralayıp kaçtı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı diş hekimi hastaneye kaldırılırken, şüpheli kadın polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri incelenirken soruşturma devam ediyor. Suriyeli kadın tutuklanarak yargılanacak.

Related Posts

İstanbul Boğazı’nda gemi trafiğine sis engeli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiğinin kısıtlı görüş (sis) nedeniyle çift yönde ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu.

İstanbul’da kolonları patlayan 96 dairelik siteye tahliye

İstanbul’da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremde Küçükçekmece’de bulunan 96 dairelik bir site hasar gördüğü gerekçesiyle mühürlendi. (Haber: Osman Terkan)

Türk gemiciler ateş çemberinde kaldı

Türk personelin görev yaptığı iki gemi Yemen’de, İran destekli Husilerin kontrolündeki bir limanda adeta kapana kısıldı.

Dev kripto para dolandırıcılığı! İşlem hacmi 11 milyar lirayı aşıyor

Aydın’da düzenlenen kripto para dolandırıcılığı operasyonunda dokuz kişi gözaltına alındı. MASAK raporuna göre dolandırıcılığın boyutu 11 milyar lirayı aşıyor.

7 Ekim’den beri ilk: İki Gazzeli çocuk İngiltere’de

İngiltere İsrail’in saldırılarına başladığı 7 Ekim 2023’ten bu yana ilk kez, iki Gazzeli çocuğa ülkede tedavi için vize verdi.

Son Dakika… ‘İyice zıvanadan çıktılar’ diyerek duyurdu: CHP’nin otobüs şoförüne tutuklama talebi!

Son dakika haberi… CHP milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin otobüs şoförüne tutuklama talebi geldiğini duyurdu. Bulut “Suçu, 23 Nisan’da milletvekillerimizi 1. Meclise götürmesi. Biraz insaf, biraz akıl, biraz vicdan” dedi. Bulut ikinci bir paylaşım yaparak ‘ev hapsi’ kararı verildiğini belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir