Katil koca ve kardeşleri çıktı: 20 yıl önce kaybolan Nezaket Uygur’un cesedi aranıyor

Kayıp Nezaket Uyur’un Katil Zanlıları Gözaltına Alındı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 20 yıl önce kayıp ihbarı yapılan Nezaket Uyur’un öldürüldüğü şüphesiyle harekete geçti. Uyur’un kızlarının tekrar müracaatı üzerine inceleme başlatan ekipler, eski eşi Y.B. (58) ve onun kardeşleri ile ortak arkadaşlarını gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamada H.K, ağabeyi Y.B’nin azmettirmesiyle N.Ö’nün Nezaket Uyur’u boynunu kırarak öldürdüğünü itiraf etti. Y.B ise suçlamaları reddetti. Şüphelilerin ifadelerine göre, N.Ö olayın yaşandığı tarihte amcasını öldürdüğü için sahte kimlik kullanıyor ve cezaevinde bulunuyordu.

Gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edilirken, emniyet ekipleri Şile’deki ormanlık alanda Nezaket Uyur’un cesedini arama çalışmalarına devam ediyor. Uyur’un kızlarından alınacak DNA örneği ile kemik parçaları eşleştirilerek cesedin kimliği belirlenmeye çalışılacak.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Canbolat’tan Süveyda’da Ateşkes Çağrısı

Velid Canbolat, Süveyda’da ateşkes ve diyalog çağrısında bulundu, krizin sona ermesini istedi.

Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’ne Katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen ‘Çevre Şenliği’ etkinliğine katıldı.

Optimar Araştırma Başkanı Daşdemir: İsrail’in Türkiye’yi doğrudan hedef alabilmesi mümkün değil

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Haberler.com’da Dilşad Özcan’a konuştu. İsrail-Suriye hattındaki olası savaş ihtimalini değerlendiren Daşdemir, “Türkiye’nin güvenliği Tel Aviv’den başlıyor” diyerek dikkat çekti. İsrail’in Türkiye’yi doğrudan hedef almasının ise mümkün olmadığını vurguladı.

Akyazı’da Tır Devrildi, Trafik Aksadı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde devrilen tır nedeniyle Anadolu Otoyolu’nda trafik durdu.

Bozdoğan Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretlerinde Gönül Köprüsü Kurdu

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, sabahın erken saatlerinde ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek, ekonominin nabzını tuttu ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.