İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Art Arda Meydana Gelen Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

İzmir’de yaşanan zincirleme trafik kazasında, 3 araç karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. I.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. idaresindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın buluştuğu kazada, şans eseri 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonucunda 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. I.S.S. ve yanındaki yolcu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı; olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı; I.S.S. tedavi görmek üzere kabul edilirken, diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Related Posts

Ege Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dikkat çeken ‘AKP’ kulisi… İki isme çağrı: ‘Birileri sustursun şunları!’

AKP kulislerinde ‘Ömer Çelik, Efkan Ala gibi yöneticiler çıkıp, kimse bizim adımıza konuşamaz diye açıklama yapsın’ seslerinin yükseldiği iddia edildi.

Gençlerbirliği durmuyor: Adama Traore’nin ardından bir imza daha

Gençlerbirliği, Malili Sekou Koita’yı kadrosuna kattı

A Milli Takımın rakibi belli oldu

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 2027 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri C Grubu’ndaki son rakibi İsviçre oldu.

İsrailli Bakan, Filistinlilerin tutulduğu hapishanelere Gazze’deki yıkımı gösteren posterler astırdı: Mahkumların her gün görmeleri gereken şey bu

İsrailli Bakan, Filistinlilerin tutulduğu hapishanelere Gazze’deki yıkımı gösteren posterler astırdı: Mahkumların her gün görmeleri gereken şey bu

Avrupa Ligi’nde play-off turu heyecanı başlıyor: Samsunspor sahaya çıkıyor

Samsunspor’un da mücadele edeceği UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turu ilk maçları start alıyor.