İzmir’de Pazarcılar Arasında Silahlı Kavga

İzmir’de pazarcılar arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralanan 6 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Bornova ilçesindeki Çamdibi Kapalı Pazaryeri’nde iki grup arasında, iddiaya göre yer anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada kardeş olduğu öğrenilen M.A, Y.A, M.A. ile A.B, K.B. ve F.V. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Haber verilmesiyle olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Ambulanslarla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan M.A. İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, F.V. de İzmir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Related Posts

Türkiye yanarken Saray’dan dua geldi: ‘Rabb’im! İmdat eyle bize!’

Türkiye dün akşam saatlerinde birden fazla kentte yangınlarla boğuştu. Bursa’daki yangın yerleşim yerlerine ulaşırken 2 köy boşaltıldı, yüzlerce kişi tahliye edildi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Rabb’im!İmdat eyle bize!” paylaşımında bulundu.

Alman Bakan’ın önerisi tepki çekti!

Almanya Ekonomi Bakanı Katherina Reiche, ülkenin karşı karşıya kaldığı demografik değişim ve artan yaşam beklentisi nedeniyle çalışma süresinin uzatılması gerektiğini savundu. Hristiyan Demokrat Birliği (CDU) üyesi olan Almanya Ekonomi Bakanı …

Kunduz Güreşleri İçin Hazırlıklar Başladı

Vezirköprü’de 19’uncu Geleneksel Kunduz Güreşleri için toplantı yapıldı, hazırlıklara başlandı.

Yeşilçam’ın Usta İsimlerinden Coşkun Göğen Anlatıyor

80 yaşındaki Coşkun Göğen, sinema kariyerini ve yaşamını AA muhabirine anlattı.

İsrail hapishanelerindeki Filistinliler maruz kaldıkları işkenceleri anlattı

Esirler ve Serbest Bırakılanlar Heyeti’nin yayınladığı raporda İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların gözaltı koşulları, işkence, aç bırakılma ve tıbbi ihmal gibi durumlara yer verildi. Filistinli tutuklu, “Ofer Hapishanesinden Negev Hapishanesine nakledilirken başıma kelepçeyle vurdular. Bu da sol gözümde ciddi görme bozukluğuna, sürekli baş ağrılarına ve denge kaybına yol açtı.” ifadelerini kullandı.

Baba ile oğlunun kavgası cinayetle bitti

Hatay’da bir kişi, tartıştığı oğlunu bıçaklayarak öldürdü.