İtirafçı Murat Abbas’ın ifadesindeki büyük çelişki

Murat Abbas’ın Etkin Pişmanlık Talebiyle İlgili İfadesi Ortaya Çıktı

23 Mart tarihinde, Murat Abbas; işlerini yürütürken Necati Özkan ve Murat Ongun’dan talimat almadığını belirtti. Kültür AŞ faaliyetlerinde yer alan ihalelerin düşük pay içerdiğini ifade etti.

18 Nisan’da, iletişim koordinatörlüğü bünyesinde Dijital Deneyim Merkezi Müzesi’nin kurulmasıyla ilgili bir proje başlatıldı. Projenin başlatılmasında Murat Ongun’un etkisi olduğunu belirten Abbas, böyle bir merkezin seçimlere beş ay kala kurulmasını mantıksız bulduğunu dile getirdi. Ayrıca, TUCE firmasının geçmişte yaptığı işler nedeniyle kendisine güven vermediğini ifade etti.

Murat Ongun’un SÖZCÜ gazetesine verdiği röportajda, “Şirketlerine, hesaplarına, mal varlıklarına el konulan iş insanlarının bize iftira atması için baskı yapıldığı iddiaları kulağımıza geliyor” sözlerini hatırlatan Abbas, CHP liderinin de savcılar hakkında benzer açıklamalar yaptığını belirtti.

Related Posts

Diploma iptali senaryosunu boşa çıkaran ‘ret’ kararı

18 Mart’ta İstanbul Üniversitesi’nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasını iptal etmesinin ardından bir vatandaş, CİMER’e Hulusi Akar’ın kızının yatay geçişi hakkında sorular yöneltti. CİMER, soruyu Hacettepe Üniversitesi’ne ve Yükseköğretim Kurulu’na iletirken, verilen nihai yanıtta söz konusu olayın 22 yıl önce yaşanması nedeniyle ‘zaman aşımına’ uğradığı ve bir işlem yapılamayacağı belirtildi.

Denetimsiz e-ithalat Meclis gündeminde; verilere göre, 130 bine yakın istihdam kaybının temel nedeni denetimsiz e-ithalat

Denetimsiz e-ithalat Meclis gündeminde; verilere göre, 130 bine yakın istihdam kaybının temel nedeni denetimsiz e-ithalat

Trump: TikTok için verilen süreyi uzatabilirim, kalbimde bir yeri var

Trump: TikTok için verilen süreyi uzatabilirim, kalbimde bir yeri var

İsrail’de Türk İHA’ları korkusu: ‘Bölgesel dengeleri değiştirebilir’

Tel Aviv hükümetinin Gazze Şeridi, Lübnan, Suriye ve Yemen’deki askeri operasyonları şiddetlenerek devam ederken, İsrail basınında Türkiye’nin ürettiği insansız hava araçlarının (İHA) artan popülaritesinin Tel Aviv’de kaygı yarattığı belirtildi. Jerusalem Post gazetesinde yer alan bir analizde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye, dron teknolojisinde dünyada ilk üç ülke arasında” açıklamasına atıf yapılarak, Türk İHA’larının bölgedeki etkisinin İsrail için stratejik bir risk oluşturabileceği vurgulandı.

Yat üretiminde tersaneye kadın eli değdi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde tersane yatırımı ile ön plana çıkan iş insanı Mimar Arzu Kayaoğulları denizcilik sektöründe küresel ölçekte mücadele ettiklerini belirterek “Şu an da tersanemizde 150 metreye kadar gemi üretebiliyoruz” diye konuştu.

Suriye’de flaş gelişme: Silah bırakmaya başladı

Suriye’nin başkenti Şam’da Dürzilerin önde gelenleri ile hükümet yetkilileri arasında varılan anlaşma kapsamında silahlı gruplar, ağır silahlarını İçişleri Bakanlığına teslim etmeye başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir