Hatay’da yangın büyüyor

Hatay Dörtyol’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Karaseke bölgesindeki ormanlık alanda devam eden yangın, kontrol altına alınamıyor. Amanos Dağları’nın eteklerinde başlayan yangın, şiddetli rüzgarın da etkisiyle hızla yayılıyor.

Sosyal medyada paylaşılan endişe verici görüntülerin ardından, bölgede yangın söndürme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar da yangınla mücadeleye destek vermek için seferber olmuş durumda.

Related Posts

Gazze krizi derinleşiyor | Hollanda’dan İsrail’e diplomatik tepki: Büyükelçi çağrıldı, seyahat yasağı ve yaptırımlar yolda

Gazze krizi derinleşiyor | Hollanda’dan İsrail’e diplomatik tepki: Büyükelçi çağrıldı, seyahat yasağı ve yaptırımlar yolda

IDEF 2025 Fuarı’nda Son Gün Yoğunluğu

IDEF 2025 Fuarı’nın son gününde ziyaretçiler, savunma sanayindeki yenilikleri keşfetti.

İsrailli aşırı sağcı bakanlardan istifa tehdidi: Gazze’ye kısıtlı miktarda dahi yardım girmemeli

İsrail güvenlik kabinesi, Gazze’ye saldırılar, müzakereler ve insani yardım gibi konuları görüşmek için toplanacak.26 Temmuz’da yapılan güvenlik toplantısında Gazze’deki saldırılara birkaç saat ara verilmesi ve insani yardım kararı alınmasının ardından, Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir Gazze Şeridi’ne kısıtlı miktarda dahi yardım girişine karşı olduğunu dile getirdi.

Karpuzdaki büyük tehlike: Bunu yapmadan sakın yemeyin

Uzmanlar, yıkanmadan kesilen karpuzun salmonella gibi bakterilerle gıda zehirlenmesine yol açabileceğini belirtiyor. Prof. Dr. Ali Demir, karpuzun mutlaka yıkanarak kesilmesi ve kesildikten sonra kısa sürede tüketilmesi gerektiğini vurguluyor.

Zaynutdinov, Beşiktaş’a veda etti: “Formayı gururla taşıdım”

Beşiktaş’tan Dinamo Moskova’ya giden Bakhtiyor Zaynutdinov, veda mesajı yayımladı.

Melisa Döngel ile sevgili rolü çok eleştirilmişti… Haluk Bilginer’den ‘yaş farkı’ eleştirilerine yanıt

Haluk Bilginer ve Melisa Döngel’in ‘Sekizinci Aile’ dizisinde partner olması hakkında gelen eleştirilere yanıt geldi.