Giresun’da heyelan: Yol ulaşıma kapandı

Giresun’da Yavuzkemal Yolu Göksu Travertenleri Mevkiinde Heyelan Meydana Geldi

Giresun’un Yavuzkemal yolunda gece saatlerinde Göksu Travertenleri mevkiinde bir heyelan meydana geldi. Heyelan sonrasında yapılan ihbar üzerine bölgeye Jandarma, 112 ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yolun Açılması İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Geniş güvenlik önlemleri alınan bölgede, karayolları ekipleri tarafından heyelan temizleme çalışmaları başlatıldı. Ekiplerin çalışmalarının ardından yolun ulaşıma açılması bekleniyor.

Related Posts

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu’ndan Özgür Özel’e yumruklu saldırıya sert tepki!

Son dakika gelişmesi… İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Özgür Özel’e yapılan yumruklu saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İmamoğlu, “Ülkeyi idare edenlerin şuursuz bir biçimde “telef etmeyi” konuştuğu yerde, böyle kendini bilmez alçaklara, provokatörlere gün doğar” ifadelerini kullandı.

Aydın’da SİT alanında kaçak kazıya 3 tutuklama

Aydın’ın Didim ilçesinde SİT alanında kaçak tarihi eser kazısı yapan 3 şüpheli, jandarmanın operasyonuyla suçüstü yakalandı.

Avustralya’da seçimi İşçi Partisi kazandı: Öncelik “karanlık gölge” ile mücadele

Avustralya Hazine Bakanı Chalmers, yeni İşçi Partisi hükümeti döneminde önceliklerinin ne olacağını açıkladı.

Adana’da 3 ton gümrük kaçağı tütün ele geçirildi

Adana’da depoya düzenlenen operasyonda, 3 ton 100 kilogram kıyılmış gümrük kaçağı tütün ele geçirildi.

Irak’ın kuzeyinde bir asker şehit oldu

Irak’ın kuzeyinde Pençe Operasyon bölgesinde mayına basması sonucu yaralanan bir asker hastanede şehit oldu.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 04 Mayıs 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 04 Mayıs 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir