Gece yarısı banka alarmı: Polis harekete geçti!

Alarm, gece yarısı Ereğlikapı Mahallesi’nde bulunan bir bankada çaldı.

Edinilen bilgiye göre, bankada çalan alarm nedeniyle mahallede panik yaşandı. Alarm sesleri üzerine kısa sürede olay yerine gelen Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri banka ve çevresinde araştırma yaptı.

Bir ara susan alarm, daha sonra yeniden çalmaya başlayınca polis ekipleri durumu banka yetkililerine bildirdi. Gecenin sessizliğini bozan alarm sesleri banka yetkililerinin gelmesiyle son bulurken, polis ve banka yetkilileri banka içi ve çevresinde araştırma yaptı.

Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken, alarmın elektrik arızasından çaldığı ihtimali üzerinde duruldu.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Canbolat’tan Süveyda’da Ateşkes Çağrısı

Velid Canbolat, Süveyda’da ateşkes ve diyalog çağrısında bulundu, krizin sona ermesini istedi.

Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’ne Katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen ‘Çevre Şenliği’ etkinliğine katıldı.

Optimar Araştırma Başkanı Daşdemir: İsrail’in Türkiye’yi doğrudan hedef alabilmesi mümkün değil

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Haberler.com’da Dilşad Özcan’a konuştu. İsrail-Suriye hattındaki olası savaş ihtimalini değerlendiren Daşdemir, “Türkiye’nin güvenliği Tel Aviv’den başlıyor” diyerek dikkat çekti. İsrail’in Türkiye’yi doğrudan hedef almasının ise mümkün olmadığını vurguladı.

Akyazı’da Tır Devrildi, Trafik Aksadı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde devrilen tır nedeniyle Anadolu Otoyolu’nda trafik durdu.

Bozdoğan Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretlerinde Gönül Köprüsü Kurdu

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, sabahın erken saatlerinde ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek, ekonominin nabzını tuttu ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.