Güncel Haber Sitesi

Eğitim, Sağlık, Ekonomi, Teknoloji Haber Sitesi

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Güvenlik Önlemleri

Derbi için 20 bin emniyet mensubu görev yaparken, İstanbul Emniyet Müdürü stadyumda inceleme yaptı.

Galatasaray – Fenerbahçe Derbisi Öncesi Alınan Güvenlik Önlemleri

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında heyecan doruğa çıkıyor. Bu akşam oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisi öncesi alınan güvenlik önlemleri dikkat çekiyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde ve çevresinde yaklaşık 20 bin emniyet mensubu görev yapıyor. Bu zorlu mücadele öncesinde taraftarların güvenliği en üst seviyede sağlanıyor.

Galatasaray, evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmanın stadyumdaki güvenliği için geniş kapsamlı önlemler alındı. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin içinde ve etrafında görev yapan 20 bin emniyet mensubu, herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekliyor.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da maç öncesi stadyumu ziyaret ederek gerekli incelemelerde bulundu. Her iki takım taraftarlarının güvenliği için titizlikle hazırlıklar sürüyor. Futbolseverler, bu heyecan dolu derbiyi büyük bir coşkuyla bekliyor. – İSTANBUL