Cinsel içerikli görüntü izletmişti: Zahide Yetiş’in programına inceleme

RTÜK, ‘Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak’ Programını İncelemeye Aldı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak’ programına inceleme başlatıldığını duyurdu. Şahin, RTÜK’ün dezenformasyon ve yönlendirmelerle işlem yapmadığını belirtirken, denetim altındaki yayın kuruluşlarının ilke kararlarına ve yasal düzenlemelere aykırı yayın yapması halinde gerekli adımların atılacağını vurguladı.

Star TV’de yayınlanan ‘Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak’ programıyla ilgili inceleme başlatılmış olup, yayında bir ihlal tespit edilmesi durumunda gereken kararlı adımların atılacağı belirtildi.

(HABER MERKEZİ)

Related Posts

11 yaşındaki kız çocuğu boğularak can verdi

Batman’da serinlemek için girdiği Batman Çayı’nda boğulan 11 yaşındaki çocuğun cansız bedeni bulundu.

Rüzgar tersine döndü… Erdoğan Avrupa’yı kıskanacak… Tarihi rekor geldi

Türkiye, yüzde 36 sigara kullanımıyla Avrupa Birliği ülkeleri arasında zirveye oturdu. Bu oran sigarayla mücadele eden Türkiye’nin karşısında İsveç’te ise yüzde 8 oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sigara paketleri dahi topladığı bu durumda İsveç sigara içme oranını nasıl azalttı?

Bakan Yardımcısı Mardin’de Hayvan Bakımevi’ni Ziyaret Etti

Mehmet Aktaş, Mardin’de sahipsiz hayvanlar için sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Derin Talu’dan estetik yorumu: Suratım eskortumsu durmaya müsait

Aykırı çıkışlarıyla tanınan Derin Talu, katıldığı YouTube programında yalan makinesine bağlanarak burnunu yaptırmayı düşündüğünü ancak fazla estetikli görünmekten çekindiğini söyledi. “Suratım eskortumsu durmaya çok müsait, memelerimi yaptırsam, zaten büyükler çok şükür, direkt eskort dersin” sözleriyle dikkat çekti.

Adana’da gece bekçisi market çırağını darbetti

ADANA’da gece bekçisi K.K., bir markette çırak olarak çalışan A.Ç.’yi (15) darbetti.

Avustralya başbakanı duyurdu: Filistin devletini tanıyacağız

“Gazze’deki durum dünyanın en büyük korkularının ötesine geçti” diyen Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, eylüldeki Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nda Filistin’i resmen tanıyacaklarını açkladı.