CHP lideri Özel saat verdi… ‘Büyük sürpriz’ dedi

Özgür Özel, Mersin İl Başkanlığı’nı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin’de İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel’e İl Başkanı Koral Ömür, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP genel başkan yardımcıları Burhanettin Bulut, Gökan Zeybek, Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya ile Mersin milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır, Gülcan Kış ve Talat Dinçer eşlik etti. Özel ve Ömür, İl Başkanlığı binası önünde toplanan vatandaşa hitap etti.

İlk olarak konuşan Ömür, “31 Mart yerel seçimlerindeki başarıyı bugün yine hep beraber, inançla, azimle çalışarak sürdürüyoruz. Ve aynı inançla Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız” dedi. Özel ise şunları kaydetti:

  • 31 Mart seçimlerinden sonra önemli bir yer olan Mersin’i ziyaret ettik. Türkiye ittifakıyla kazanılan büyük başarıyı tüm Türkiye’ye göstermek için çaba harcadık.
  • Mersin’de farklı kesimler bir araya gelerek Türkiye ittifakını oluşturdu ve güzel bir dayanışma örneği sergiledi. Bu dayanışma, Mersin’in güzelliklerine sahip çıkılmasını amaçlıyor.
  • Vahap Seçer’in liderliğindeki Mersin ittifakı büyük bir başarı elde etti. Mersin halkı kendi adayını seçti ve biz de bu birlikteliği destekliyoruz.
  • Bugün saat 15.00’te yapacağımız büyük açılış töreninde Türkiye gündemine dair önemli konuları ele alacağız ve sürpriz bir başlangıç yapacağız.
  • Mersin’den Türkiye’ye vereceğimiz yeni bir mesaj için saat 15.00’te gerçekleşecek etkinliğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Özellikle emekliler, çiftçiler, esnaflar, gençlerin katılımı önem taşıyor.

Mersin İl Başkanlığı ziyareti ve yapılacak etkinliklerle ilgili detaylara daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Canbolat’tan Süveyda’da Ateşkes Çağrısı

Velid Canbolat, Süveyda’da ateşkes ve diyalog çağrısında bulundu, krizin sona ermesini istedi.

Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’ne Katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen ‘Çevre Şenliği’ etkinliğine katıldı.

Optimar Araştırma Başkanı Daşdemir: İsrail’in Türkiye’yi doğrudan hedef alabilmesi mümkün değil

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Haberler.com’da Dilşad Özcan’a konuştu. İsrail-Suriye hattındaki olası savaş ihtimalini değerlendiren Daşdemir, “Türkiye’nin güvenliği Tel Aviv’den başlıyor” diyerek dikkat çekti. İsrail’in Türkiye’yi doğrudan hedef almasının ise mümkün olmadığını vurguladı.

Akyazı’da Tır Devrildi, Trafik Aksadı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde devrilen tır nedeniyle Anadolu Otoyolu’nda trafik durdu.

Bozdoğan Belediye Başkanı Esnaf Ziyaretlerinde Gönül Köprüsü Kurdu

Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel, sabahın erken saatlerinde ilçedeki esnaflarla bir araya gelerek, ekonominin nabzını tuttu ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.