CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Veli Ağbaba’ya taziye ziyareti

CHP Heyeti, Veli Ağbaba’nın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır liderliğindeki bir heyet, CHP Genel Başkan Yardımcıları Burhanettin Bulut, Yankı Bağcıoğlu ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke ile birlikte, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 88 yaşındaki babası Hüseyin Ağbaba’nın vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Ağbaba uzun süredir çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu ve ne yazık ki dün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Babanın vefatı, ailesi ve yakın çevresinde derin üzüntü yarattı.

Cenaze Yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda Defnedilecek

Hüseyin Ağbaba’nın cenazesi yarın Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. Aile, bugün de taziye ziyaretlerini kabul etmeye devam edecek.

Related Posts

Son Dakika… ‘İyice zıvanadan çıktılar’ diyerek duyurdu: CHP’nin otobüs şoförüne tutuklama talebi!

Son dakika haberi… CHP milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin otobüs şoförüne tutuklama talebi geldiğini duyurdu. Bulut “Suçu, 23 Nisan’da milletvekillerimizi 1. Meclise götürmesi. Biraz insaf, biraz akıl, biraz vicdan” dedi. Bulut ikinci bir paylaşım yaparak ‘ev hapsi’ kararı verildiğini belirtti.

Tarlasına kurmak istedi, köstebek tabancası elinde patladı

Aksaray’da tarlasına kurmak istediği köstebek tabancası elinde patlayan Nevzat Korkmaz elinden yaralandı.

CHP’li Tanal, Cumhuriyet’e konuştu: Hak, hukuk egemen olursa sömürü düzeni biter

CHP’li Tanal 1 Mayıs’ı kutlamak için Şişli’den Taksim’e yürümek isteyen polis müdahalesiyle karşılaşan emekçi ve öğrencilere destek olmak için alanda bulundu. Tanal, iktidarın ‘Taksim yasağı’ ısrarına ilişkin Cumhuriyet’e konuştu.

Çakar kullanılan aracın geçiş üstünlüğü hakkı iptal edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da usulsüz çakar kullanılan aracın geçiş üstünlüğü hakkının iptal edildiğini bildirdi.

Okul civarında sürücü kursuna velilerden tepki

Karesi ilçesinde bulunan Albay Cafer Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu’nun çevresi, sürücü kursları tarafından acemi şoför adaylarına eğitim alanı olarak kullanılıyor.

‘Türkiye kaynaklı göç sıfırı indi’ demişti: CHP’li isimden Erdoğan’a sert tepki!

CHP Dış Politika Koordinatörü İlhan Uzgel, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’nin “İtalya’ya Türkiye kaynaklı göç hareketi sıfıra indi.” sözleri üzerinden AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Bir ülkenin itibarı ancak bu kadar ayağa düşürülebilirdi” diyerek tepki gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir