Bursa’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bursa’da Aydınlatma Direğine ve Reklam Panosuna Çarpan Araç Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, kaldırımda bulunan aydınlatma direği ve reklam panosuna çarparak takla attı. Kazada maalesef araç sürücüsü hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Olay, Nilüfer ilçesi İzmir Yolu Caddesi üzerinde saat 05.30 sıralarında gerçekleşti. Görkem Güneyli’nin kullandığı 16 AFE 577 plakalı araç, kontrolünü kaybederek aydınlatma direğine çarptıktan sonra reklam panosuna vurarak takla attı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı Berkay G.’yi müdahale edip Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, araç sürücüsü Görkem Güneyli’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kaza sonrasında yol tek şeride düşürülürken, takla atan aracın kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / EMİR AKTAŞ – 3.Sayfa

Related Posts

Avrupa’da satılan iPhone ve iPad’ler için etiket düzenlemesi

Apple’ın Avrupa özelinde aldığı kararlara bir yenisi daha eklendi. Avrupa Birliği’nde yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle artık iPhone ve iPad kutularından enerji verimliliği etiketi de çıkacak.

ChatGPT’de model seçebileceksiniz

OpenAI’ın ChatGPT’sinde farklı GPT’leri seçme imkanı sunulmaya başlandı.

Ada ülkesinde sırlar aydınlatılıyor: Yüzyıllar boyunca sürmüş…

Papua Yeni Gine’de 2 bin 600 yıl öncesine kadar uzanan insan kalıntılarından elde edilen antik DNA’ların analizi, bazı toplulukların komşularıyla genetik olarak yüzyıllar boyunca hiç karışmadığını ortaya koydu. Max Planck Evrimsel Antropoloji Enstitüsü’nden araştırmacılar, 42 bireyin kemik ve dişlerinden alınan örnekleri inceledi.

Nvidia, %92 pazar payı ile GPU pazarında rekor kırdı

Sert eleştirilere rağmen milyonlarca RTX 50 serisi grafik kartı satılırken, rakip satışları ise milyon barajına takıldı.

iPhone tahtını sallıyor! Bu Android telefon, dünya çapında en çok satan modellerden biri oldu!

Counterpoint Research’in açıkladığı 2024 ikinci çeyrek satış verilerine göre Samsung’un yeni Galaxy A15 modeli, 5G versiyonuyla dünya genelinde en çok satan dördüncü akıllı telefon oldu.

Snapchat, Apple Watch uygulamasını duyurdu

Snapchat, giyilebilir teknoloji alanındaki varlığını genişleterek Apple Watch için özel bir uygulama başlattı. Yeni uygulama sayesinde kullanıcılar artık bileklerinden mesajları görüntüleyebilecek, hızlı yanıtlar verebilecek ve iletişimlerini …