Boluspor Zor Dönemde

Boluspor Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Gençlerbirliği Mağlubiyeti Hakkında Konuştu

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Gençlerbirliği’ne sahasında 2-0 mağlup olan Boluspor’da teknik direktör Ufuk Kahraman, zorlu bir fikstüre girdiklerini ve bir an önce kötü psikolojilerinden kurtulup gelecek maçlara odaklanacaklarını belirtti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahraman, ilk yarının dengeli geçtiğini ancak ikinci devreye daha iyi başladıklarını söyledi.

Gol yemekten üzüntü duyduğunu ifade eden Kahraman, “En çok çalıştığımız kısımdan gol yemek beni üzdü. İkinci golü risk alırken yedik. Evimizde kaybetmek istemiyoruz çünkü hedeflerimiz var.” şeklinde konuştu.

Kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini vurgulayan Kahraman, “Esenler Erokspor maçından sonra yoğun bir maç trafiği başlayacak. 5 maçı 10 günde oynayacağız. Bu kötü psikolojiden kurtulup bir sonraki maça odaklanmalıyız.” dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Eroğlu: “Boluspor Gerçek Bir Antrenör Takımı”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Kocaelispor maçını kazandıktan sonra Bolu’ya da galibiyet için geldiklerini söyledi.

Boluspor’un “gerçek bir antrenör takımı” olduğunu belirten Eroğlu, sahada etkili bir oyun sergilediklerini ve kazanmanın kolay olmadığını ifade etti.

Maçta direkten dönen ve kaçan pozisyonlar olduğunu dile getiren Eroğlu, takım savunmasının başarılı olduğunu söyledi. Kazanmanın kendisini mutlu ettiğini ve takımın her geçen gün daha iyi bir seviyeye geldiğini belirtti.

Related Posts

Grok küfürlü yanıtların sebebini tespit ettiklerini açıkladı, özür diledi: Tüm sistemi yeniden düzenledik

Grok küfürlü yanıtların sebebini tespit ettiklerini açıkladı, özür diledi: Tüm sistemi yeniden düzenledik

Trump’ın gözdağı işe mi yaradı… Putin’den Ukrayna’da yeni yol haritası

ABD Başkanı Trump’ın Rusya’ya yaklaşımı son dönemde olumsuz bir tona büründü. ABD’yi Ukrayna’da doğrudan Rusya karşıtı bir pozisyonda görmek istemeyen Moskova ise Washington’a Ukrayna barışı için somut “yol haritası” teklifini iletti.

Lufthansa CEO’sunun eşi cinayet şüphelisi! İtalya’da öldürdü: Almanya’ya kaçtı

Lufthansa CEO’sunun eşi Vivian Alexander Spohr, İtalya’da 24 yaşındaki Gaia Costa’yı ezerek öldürdü. Cinayet şüphelisi olduğu belirtilen Vivian, kazanın ardından Almanya’ya kaçtı.

Bakan Ali Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk mesaj: ‘Unutulmasın ki, biz bu topraklara dün gelmedik’

Terör örgütü PKK’li 30 kişilik bir grup, Süleymaniye’de silahlarını yakarak imha etti. Bu kapsamda sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gerçekleşen bu süreçte artık silah değil, söz konuşacak” dedi.

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Celal gündemi değerlendirdi: ‘İstiyoruz ki Karadeniz’de barış olsun’

Ukrayna’nın yeni Ankara Büyükelçisi Neriman Celal, Rusya ile ülkesi arasındaki savaşa ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kiev yönetiminin müzakerelere hazır olduğunu belirten Celal, Türkiye ile Ukrayna arasındaki yakın ilişkilere de dikkat çekti ve Karadeniz’de barış istediklerini dile getirdi.

Gazze’nin çilesi ne zaman bitecek

DÜNYA, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını durduracak ateşkes anlaşması haberini beklerken, İsrail ordusu Filistinli sivilleri öldürmeye devam ediyor.