Aras Kargo’nun sahibi boşandı, mahkeme kararını dansöz oynatarak kutladı

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aras ve Elif İnci Aras Boşandı

Türkiye’nin önde gelen kargo şirketlerinden Aras Kargo’nun sahibi olan Aras Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aras ve eşi Elif İnci Aras, 14 yıllık evliliklerine son verdi. Geçtiğimiz hafta boşanan çiftten Elif İnci Aras, boşanma süreciyle ilgili sadece “Yürütemedik, ayrıldık” açıklaması yaparken, detayları paylaşmadı.

18 Maddelik Evlilik Sözleşmesi Gündemdeydi

Geçmişte eşini aldattığı bilinen Aras, boşanma davasıyla karşı karşıya kaldığında, evliliklerini kurtarmak için 18 maddelik bir evlilik sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşmede eşini tekrar aldattığı takdirde, tüm mal varlığından vazgeçeceğini kabul etti. Bu sözleşme magazin basınında geniş yankı uyandırdı.

Dansözlü Kutlama!

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Elif İnci Aras’tan ayrıldıktan sonra Baran Aras, 6 arkadaşıyla birlikte Bodrum’da lüks yatında dansözlü bir parti düzenledi. Hem yeni yaşını hem de boşanmasını kutlayan Aras, DJ ve dansözleri yatına çağırarak keyifli bir gece geçirdi. Pastasındaki mumları üfleyerek eğlenceyi sürdüren Aras, arkadaşlarıyla unutulmaz anlar yaşadı.

Related Posts

Arda Güler asistiyle parladı, Real Madrid farka gitti: Mbappe ve Vinicius Jr. sahne aldı

Milli futbolcu Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, deplasmanda Real Oviedo’yu farklı geçti.

Hakan Sabancı ve Hande Erçel ayrıldı

Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in yaklaşık 3 yıldır süren beraberliği sona erdi. Ayrılığı Erçel’in Sabancı’yla mutlu günlerinde çekilen pozlarını silmesi ortaya çıkardı.

Belçikalı sanatçıdan ‘gölge’ performansı

Belçikalı sanatçı Vincent Bal’ın sıradan gölgeleri hayalsel çizimlere dönüştürmeyi içeren performansı beğeni topladı.

Küçük Kızdan Gazze’ye Destek

9 yaşındaki Zeynep, ördüğü bileklikleri satarak Gazze’ye 1000 lira bağışladı. Hedefi artırmak.

Elektronik Yabancı Dil Sınavı sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Elektronik Yabancı Dil Sınavı’nın (e-YDS 2025/9 İngilizce) sonuçları açıklandı.

Düğün, nişan ve asker uğurlamada silahla ateş etmenin cezası artırılıyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, düğün, nişan ve asker uğurlamada silahla ateş etmenin cezasının artırılacağını bildirdi.