Antalya’da bıçaklı kavgada yaralanan kişi öldü

Aksu İlçesinde Bıçaklı Kavga Sonucu Yaralanan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay, çiftçilikle uğraşan Seyit Muhammet Talay ile daha önceden husumetli olduğu belirtilen Ö.S. arasında Pınarlı Mahallesi’nde yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. İddialara göre, Talay’ın yüksek sesle müzik dinlediği sırada çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Talay bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

Acilen Kepez Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Talay, üç gün boyunca süren yoğun bakım mücadelesine rağmen hayatını kaybetti. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin defnedileceği yerin Elmalı ilçesi olduğu öğrenildi. Olayın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Ö.S.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Tunç Soyer 19 Eylül’de hakim karşısına çıkacak

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 19 Eylül’de hakim karşısında olacak.

İzmir’de 7 saat su kesintisi uygulanacak

İzmir’in Foça ilçesinde depo ve su isale hatlarındaki basınç düşüklüğü nedeniyle 7 saat su kesintisi yapılacak.

İsrail olmayan ‘suyu’ için savaşıyor… Türkiye sularını boşa akıtıp, kuraklık yaşıyor

Türkiye, hızla su fakiri sınıfına yaklaşıyor… Kişi başına su bugün bin metreküpe düştü. Suya ulaşma, Ortadoğu’daki hesaplaşmaların da nedenlerinden biri… İsrail’in Golan işgali buna çarpıcı bir örnek… Türkiye’nin kendi suyuna sahip çıkamaması, kaynaklarını verimsiz kullanması ise tartışma konusu…

Son 65 yılın en kurak dönemi: Bir baraj daha kuruma noktasına geldi

Kurak geçen yaz aylarında bir baraj daha kurutma noktasına geldi. Hatay’ın içme suyunu karşılayan Karaçay Barajı’nda su seviyesi yüzde 18 seviyesine geriledi.

Formula 1 biletiyle gelen skandal: Singapurlu milyarder yolsuzluğu itiraf etti

Singapur’un önde gelen iş insanlarından Ong Beng Seng, eski ulaştırma bakanına pahalı hediyeler vererek yolsuzluk soruşturmasını engellemeye çalıştığını itiraf etti.

ABD’nin İsrail Büyükelçisi Gazze’yi Ziyaret Edecek

Trump’ın özel temsilcisi Witkoff ve Huckabee, Gazze’deki gıda dağıtım noktalarını denetleyecek.