Ali Erbaş’ın kızının Gassal paylaşımı tepki çekti. Yurttaşlara ‘oğlum’ diye hitap etti

TRT’nin Yayınladığı Gassal Dizisi Tartışmalara Sebep Oluyor

TRT’nin tabii isimli platformunda izleyiciyle buluşan Gassal isimli dizi, yayınlanmadan önce “Ölünce beni kim yıkayacak?” afişiyle dikkatleri üzerine çekti. Bu afiş nedeniyle eleştirilere maruz kalan dizi, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı olan Merve Safa Likoğlu tarafından övgü aldı.

Likoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gassal dizisine eleştiri getiren vatandaşlara hitaben “oğlum” ifadesini kullandı.

“GASSAL TİPİ DİZİLER YAYGINLAŞACAK”

Merve Safa Likoğlu, yaptığı paylaşımda, “Küfür ve cinsellik içermeyen bir şey çekemiyorsunuz oğlum” ifadesine yer verdi. Ayrıca, “O yüzden tir tir titriyorsunuz Gassal tipi diziler yaygınlaşacak da tahtınız devrilecek diye. Titreyin, meheldir” sözleriyle eleştirilere karşılık verdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızının kullandığı üslup, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, “Enerji arz güvenliğinin sağlanması hemen her devlet için bir beka meselesi haline dönüşmüştür” açıklamasında bulundu.

Müsavat Dervişoğlu: Tahsildar Mehmet Bey, fakirden topladığın vergileri finans baronlarına aktarıyorsun

Müsavat Dervişoğlu: Tahsildar Mehmet Bey, fakirden topladığın vergileri finans baronlarına aktarıyorsun

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sistemini ‘yine’ değiştiriyor! Lise için masada 3 model: Zorunluluk kalkacak mı?

Yandaş Sabah gazetesinin aktardığına göre Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir konuşulan 4 yıllık zorunlu lise eğitimi ile ilgili düzenleme yapılmasını gündemine aldı. Buna göre ders yoğunluğunun daha az olacağı esnek bir lise eğitimi üzerinde çalışıldığı, Bakanlığın önünde 3 model olduğu öğrenildi. 3+1 modeli, 2+2 modeli ve yaş modeli. İşte ayrıntılar…

Gülaylar Altın’ın sahibi tutuklandı

Gülaylar Altın’ın İcra Kurulu Üyesi Mehmet İlhan Gülay İBB soruşturması için ifadeye çağrılmasının ardından tutuklandı.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu

Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyenin yerine seçilecek ve TBMM Genel Kurulu’na sunulacak 15 aday, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nda seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir