AK Partili Kaya: Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan Erdoğan’dır

Kadınların Partinin Başarısında Kritik Rolü Var

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Muğla 7. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Fatma Betül Sayan Kaya, kadınların partinin başarısında kritik bir rol oynadığını vurguladı.

AA’nın aktardığına göre Kaya, “AK Parti bir kadın hareketi, AK Parti kadınların omuzlarında, sırtlarında yükledikleri ve bugünlere taşıdıkları bir dava hareketidir” şeklinde konuştu. Ayrıca Kaya, “Ülkeye en büyük zulmü CHP zihniyetinin yaptığını” iddia etti.

Kadınların karşılaştığı bütün engelleri kaldırmak için mücadele ettiklerini belirten Kaya, “AK Parti bir kadın hareketidir. Türkiye siyasetinde kadın hareketini başlatan liderimiz, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Eğer partimizin kadın kolları güçlüyse, biz de çok daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Rusya, dünyanın en güçlü buzkıran filosunu yaratmaya çalışıyor; gemiler 7 yıla kadar yakıta ihtiyaç duymuyor!

Rusya, dünyanın en güçlü buzkıran filosunu yaratmaya çalışıyor; gemiler 7 yıla kadar yakıta ihtiyaç duymuyor!

Bolu’da bidonla akaryakıt satışı yasaklandı

Bolu’da orman yangınlarının önlenmesi amacıyla bidon ile açıktan akaryakıt alınması ve satılması yasaklandı.

Hugo Almeida Türkiye’ye hoca olarak dönüyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Hatayspor, teknik direktörlük koltuğu için Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Hugo Almeida ile prensip anlaşmasına vardı.

Özgür Özel Sivas’ta.. Bugün vites artırdı: Baz İstasyonu kayıtlarını açıklayın.. Kimi kastetti

CHP lideri Özgür Özel, “Dün bazılarının ev hapsine rağmen İstanbul’da gezdiklerini, yakınları içeride olanları restoranlara davet ederek ‘görüşelim şöyle ifade verin’ dediklerini de söylemiştim. Baz istasyonu kayıtlarını çok biliyorsunuz” dedi.

Yeni Asya ile Aydınlık arasında ‘Risale-i Nur’ polemiği

Said Nursi’nin kitabı olan Risale-i Nurların Suriye’deki camilerde okutulmasına izin çıkması Yeni Asya ile Aydınlık gazetelerini karşı karşıya getirdi.

Boşanma aşamasındaki eşini çalıştığı hastanede ağır yaraladı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşini çalıştığı hastanede silahla vurarak ağır yaraladı. Şüpheli koca, polis ekiplerince gözaltına alındı.