Samandağ’da Boğulma Tehlikesi: Kurtarıldı

Samandağ Sahilinde Boğulma Tehlikesi Geçiren Yabancı Uyruklu Kurtarıldı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren ismi henüz öğrenilemeyen yabancı uyruklu bir kişi, cankurtaranlar tarafından kurtarıldı.

Olay, Çevlik sahilinde meydana geldi. Denize giren yabancı uyruklu şahıs, bir süre sonra suda batmaya başladı. Cankurtaran ekipleri durumu fark ederek hemen harekete geçti ve yabancı uyruklu kişiyi denizden çıkardı.

112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve Samandağ Devlet Hastanesine kaldırılan yabancı uyruklunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Related Posts

Yüzlerce kişiyi taşıyan feribot denizde alev aldı

Endonezya’da içerisinde en az 575 kişi bulunan bir feribotta yangın çıktı. Yangının neden çıktığına dair soruşturma hâlâ devam ediyor.

Suriye’deki çatışmalarda bilanço büyüyor! Ölü sayısı 600’e yaklaştı

Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), ülkenin güneyindeki Süveyda ilinde Bedevi Araplar ile bazı Dürzi gruplar arasında yaşanan şiddetli çatışmalarda, 13-20 Temmuz tarihleri arasında 558 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Yayımlanan raporda, yaşamını …

Batman’da dev etçil çekirge görüldü

Batman’ın Kozluk ilçesinde, 20 santim büyüklüğünde etçil çekirge görüldü.

Bodrum’da 22 ülke ile aynı anda temizlik yapıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde İrlandalı bir çevre grubunun 22 ülkede başlattığı Küresel Temizlik etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan ve aralarında yabancılarında bulunduğu grup iki saatte Turgutreis sahillerinden 115 kilogram çöp ve atık toplandı.

Mazlum Abdi’ye suikast girişimi! Yakın koruması öldürmeye çalıştı

Terör örgütü SDG’nin elebaşlarından Mazlum Abdi kod adlı Ferhad Abdi Şahin’e 14 Mart Cuma günü Kamışlı’da yakın koruması tarafından suikast girişimi gerçekleştirildiği iddia edildi. Abdi’nin saldırıyı hafif sıyrıklarla atlattı.

İsrail ordusu, sürgün emri yayınladığı Deyr El Belah’a karadan saldırdı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan ve yerinden edilmiş on binlerce Filistinlinin sığındığı Deyr El Belah’a karadan ve havadan saldırılar düzenliyor.