ABD’nin North Carolina eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Parti Esnasında Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 11 Yaralı

North Carolina eyaletinin batısındaki Catawba County bölgesinde evde gerçekleşen bir parti sırasında düzenlenen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi ise yaralandı.

Saldırı sonucunda 58 yaşındaki Shawn Patrick Hood hayatını kaybederken, yaralanan 11 kişiden 7’si hastanede tedavi altına alındı ve durumu kritik olan bir kişi olduğu belirtildi.

Catawba County Şerif Yardımcısı Aaron Turk yaptığı basın açıklamasında, saldırının genellikle sakin bilinen Hickory kenti yakınlarında gerçekleştiğini ifade etti.

Olaydan yaklaşık iki saat önce başka bir evdeki kişinin parti gürültüsünden rahatsız olduğunu söyleyen Turk, güvenlik güçlerinin müdahale ettiğini ancak bu şikayet ile saldırının doğrudan bağlantılı olmadığının değerlendirildiğini aktardı.

Şu ana kadar herhangi bir gözaltı olmadığını belirten yetkililer, soruşturmanın devam ettiğini ve partiye katılan ya da bölgede yaşayanların bilgi paylaşımına çağrıda bulundu.

Olay yerinde hem iç mekan hem de dış mekan incelemesi yapıldığı ve alana yaklaşık iki dönümlük alanın dahil olduğu bildirildi.

Yetkililer, saldırıda birden fazla saldırgan olma ihtimali üzerinde duruyor. (AA)

Related Posts

Hatay’da ambulans uçak 10 günlük bebek için havalandı

Hatay’da kalp hastası 10 günlük bebek, ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kurtulmuş’tan ikinci döneme hızlı başlangıç: Genel Sekreter değişiyor

Kurtulmuş’tan ikinci döneme hızlı başlangıç: Genel Sekreter değişiyor

AKP ile MHP’nin kayıp para kavgası

2018’de bir hayırsever Emirdağ Belediyesi’ne 260 bin Euro ve 200 bin TL bağış yaptı ancak para amacına uygun kullanılmadı. Bağışçı dava açıp kazanınca ortalık karıştı.

İzmir’de kaçak etil alkol operasyonunda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı

İzmir’de kaçak etil alkol operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CHP’li Zeybek’ten İzmir grevi için kritik açıklama

CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, İzmir Büyükşehir Belediyesi işçilerinin grevi ile ilgili “Kalıcı ve adil bir mutabakata ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

24 musluk bataryası çaldı, operasyonla gözaltına alınıp tutuklandı

Samsun’un Atakum ilçesindeki hırdavat dükkanından 24 musluk bataryasını çalan İsmail İkis (45), tutuklandı. Bataryaların değerinin 75 bin TL olduğu öğrenildi.