“Ölen babamın ruhunu taşıyorum” deyip babaanne ve dedesini katletti! 3 gün önce cezaevinden çıktı

Mut’ta Yaşanan Korkunç Olay

Mersin‘in Mut ilçesinde bulunan Kültür Mahallesi Yokuşlu Sokak‘ta geçtiğimiz günlerde dehşet verici bir olay yaşandı. Cezaevinden üç gün önce tahliye olan 20 yaşındaki Hüseyin Ateş, aynı evde kaldığı 74 yaşındaki dedesi Hüseyin Ateş ve 70 yaşındaki anneannesi Gülizar Ateş ile tartıştı.

Tartışma hızla kavgaya dönüştü ve madde bağımlısı Ateş, bıçakla dede ve babaannesinin boğazını kesti. Ardından olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti ve maalesef Ateş çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Katledilen Ateş çifti

Olayın ardından çiftin cansız bedenleri otopsi için morga gönderildi. Ayrıca, 20 yaşındaki Hüseyin Ateş de evden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta yakalandı. Ateş’in gözaltına alındığı sırada ortaya çıkan bir detay da oldukça ürkütücüydü. Ateş’in babası M.A’nin dört sene önce sahte içki içerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

“ÖLEN BABAMIN RUHUNU YAŞIYORUM”

Emniyetteki ifadesinde Ateş, “Ölen babamın ruhunu taşıyorum. Öldürdüm rahatladım” şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Adliyeye sevk sırasında ise gazetecilere dönerek, “Bana ihanet edenlerin hepsi ölecek” dedi. Son olarak, Ateş tutuklandı.

Ateş çelik yelekle adliyeye sevk edildi.

Related Posts

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile açığa alınan 4 polisin, “rüşvet” suçundan Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davada, emekli Sayıştay denetçilerinden oluşturulacak bir heyetin bilirkişi raporu hazırlamasına karar verildi.

AKP’li Çelik açıkladı: Erdoğan haftaya DEM Parti heyetini kabul edecek

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki hafta DEM Parti heyetini kabul edeceğini açıkladı. Çelik, “Terörsüz Türkiye açısından önümüzdeki günler son derece önemli olacaktır” ifadelerini kullandı.

Tahran’dan kritik uyarı: İsrail’in silahlandırılması, İran’a saldırı hazırlığı anlamına geliyor olabilir

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi Vahid Ahmedi, başta ABD olmak üzere bazı Batılı ülkelerin İsrail’e askeri teçhizat sevkiyatını artırdığına dikkat çekti. Ahmedi, İsrail’in silahlandırılmasının İran’a yeni bir saldırı hazırlığı anlamına gelebileceğini belirtti.

İstanbul’da bazı metro durakları kapatıldı!

İstanbul Valiliği Taksim ve Şişhane ve Taksim-Kabataş Füniküler hattının yolcu alımınına kapattı.

BBP’den Perinçek’e ‘Madımak’ tepkisi

BBP Genel Sekreteri Ahmet Yelis, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek’in katıldığı bir televizyon kanalında Madımak Katliamı ile partilerinin ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Hatay’da orman yangını: Bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü

Hatay’ın merkez Antakya ilçesinde orman yangını çıktı. Yangında bin 800 civarında vatandaş tahliye edildi, yaklaşık 160 hane boşaltıldı, 60 hane de zarar gördü