Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Kar Kaydırması Nedeniyle Meydana Gelen Trafik Kazası!

Bayburt-Gümüşhane karayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazası, otobüs yolcularında endişe yarattı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Kaza sonucunda otobüsün çeşitli camları kırıldı ve araç içerisinde bulunan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine hemen sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Şans eseri yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Diğer yolcular ise kaza sonrasında hafif yaralarla kurtuldu ve yolculuklarına devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneyi ziyaret ederek yaralılara moral verdi ve acil şifalar diledi. Vali Baruş, yaralıların kısa sürede taburcu edileceğini duyurdu.

Cep Telefonlarıyla Görüntülenen Panik Anları!

Kaza sonrasında otobüste yaşanan panik dolu anlar, yolcular tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün içinde cam kırıklarıyla dolu koridor ve ağlayan çocuklar yer aldı.

Related Posts

İstanbul’da sahte parfüm operasyonu: 110 milyon liralık ürün ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere depolanan 110 milyon lira değerinde sahte parfüm ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2024 Yılı Yenilenebilir Enerji Yatırımları Toplu Açılış Töreni’ne katıldı. Erdoğan, “Enerji arz güvenliğinin sağlanması hemen her devlet için bir beka meselesi haline dönüşmüştür” açıklamasında bulundu.

Müsavat Dervişoğlu: Tahsildar Mehmet Bey, fakirden topladığın vergileri finans baronlarına aktarıyorsun

Müsavat Dervişoğlu: Tahsildar Mehmet Bey, fakirden topladığın vergileri finans baronlarına aktarıyorsun

Milli Eğitim Bakanlığı, eğitim sistemini ‘yine’ değiştiriyor! Lise için masada 3 model: Zorunluluk kalkacak mı?

Yandaş Sabah gazetesinin aktardığına göre Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir konuşulan 4 yıllık zorunlu lise eğitimi ile ilgili düzenleme yapılmasını gündemine aldı. Buna göre ders yoğunluğunun daha az olacağı esnek bir lise eğitimi üzerinde çalışıldığı, Bakanlığın önünde 3 model olduğu öğrenildi. 3+1 modeli, 2+2 modeli ve yaş modeli. İşte ayrıntılar…

Gülaylar Altın’ın sahibi tutuklandı

Gülaylar Altın’ın İcra Kurulu Üyesi Mehmet İlhan Gülay İBB soruşturması için ifadeye çağrılmasının ardından tutuklandı.

HSK üyeliği için adaylar belli oldu

Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) görev süresi dolacak 5 üyenin yerine seçilecek ve TBMM Genel Kurulu’na sunulacak 15 aday, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’nda seçildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir