Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik kazası büyük endişeye sebep oldu. Şehir merkezi istikametine giden Yusuf K. idaresindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza sonucunda tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Kazanın ardından çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekipleri, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumlarının stabil olduğu belirtilirken, cadde üzerindeki trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür kaza ve yaralanmaların önüne geçebilmek adına sürücülerin dikkatli olmaları büyük önem taşımaktadır.

Related Posts

Minibüsle hafif ticari araç çarpıştı: 11 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde minibüs ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı.

Ünlü sporcu “kanserim” dedi! Bağışçıları kandırmak için burnuna iPhone kablosu soktu

İrlandalı Hurling yıldız Dj Carey kanser olduğunu iddia ederek bağışçıları dolandırdı. Ünlü spor yıldızı insanları inandırmak için burnuna iPhone kablosu soktu.

Hatay’da yangın büyüyor

Türkiye’nin ormanlık alanları alev alev yanıyor. İzmir’de ortaya çıkan yürek yakıcı görüntülerin bir benzeri de Hatay’ın Dörtyol ilçesinde yaşanıyor. Karaseke bölgesinde çıkan yangın genişleyerek devam ediyor

Pezeşkiyan: İran Silahlı Kuvvetleri savaşın bölgeye yayılmasını engelledi

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Hankendi’de düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı’nın (EİT) 17’nci Zirve Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “İran Silahlı Kuvvetleri, BM Şartı’nın 51’inci maddesine dayanarak meşru müdafaa hakkı çerçevesinde İran halkını, ülkenin egemenliğini ve toprak bütünlüğünü savundu. Verilen kararlı karşılıkla saldırganlara unutulmaz bir ders verildi ve savaşın bölgeye yayılmasına engel oldu” dedi.

Yunanistan’da yangın kâbusu sürüyor: Yerleşim yerleri tahlikede, tahliyeler başladı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın güneydoğusunda bulunan Koropi kasabasında öğle saatlerinde çıkan yangın nedeniyle itfaiye alarma geçti. Yangın, Agios Dimitrios bölgesinde kuru otların bulunduğu alanda başladı. Ancak kuvvetli rüzgârlar sebebiyle …

Dışişleri Bakanlığı’ndan Batı Şeria’nın ilhakına yönelik çağrılara tepki: En güçlü şekilde reddediyoruz

Dışişleri Bakanlığı, İsrailli bakan ve siyasetçilerin ilhak çağrılarına ilişkin, “Batı Şeria’nın ilhakına yönelik ifadeleri en güçlü biçimde reddediyoruz. Bu tür beyanlar, İsrail’in uluslararası hukuka aykırı yerleşim politikalarının ve işgali kalıcı hale getirme yönündeki çabalarının açık bir göstergesidir.” dedi.