Annesine yaptığı şaka çok acı oldu: Eve sağ dönemedi

Annesiyle Her Gün Birlikte Olan Kadın, Beklenmedik Şakayla Karşılaştı

Bir kadın, her gün birlikte vakit geçirdiği “canının parçası” olarak nitelendirdiği 52 yaşındaki annesini 2021 yılında kaybettiğini söyledi. 30 yaşındaki kadın, hala acısının taze olduğunu belirterek annesinin beklenmedik ölümüyle ilgili şakanın hala canını yaktığını ifade etti.

ABD’nin Pennsylvania eyaletinde yaşayan Maureen Branigan isimli 30 yaşındaki kadın, annesiyle bir gün geçirdikten sonra evine döndü. Ancak annesinin beklediği gibi evine dönmediğini fark etti.

“Eve Sağ Salim Vardın Mı” Diye Şaka Yapmıştı

Maureen, annesinin ölümünden önce ona yaptığı şakayı hala unutamadığını belirtti. Maureen, annesine attığı son mesajda onun arabada can verdiğinden habersiz şekilde “Eve sağ salim vardın mı hahah!” diye yazmıştı.

Annesinin ölümünü nişanlısının köpeğini gezdirmeye çıkardığı sırada fark eden Maureen, “Cevap vermeyince pek üzerinde durmadım. Annemin eve gidip yatması ve ertesi gün beni FaceTime’dan arayıp günün planını yapması alışılmadık bir durum değildi. Zaten her gün birlikteydik. Park halindeki arabanın içinde annemi hareketsiz buldum” şeklinde konuştu.

Maureen’in annesine ölümünden önce yaptığı şaka mesajını anlattığı video, kısa sürede binlerce kez paylaşılıp etkileşim gördü. Maureen ise hala o mesajın acısını yaşadığını dile getirdi.

Related Posts

Spermlere zarar veriyor: Plastiklerdeki tehdit

Araştırmalar, son 50 yılda dünya genelinde sperm sayısının yılda yaklaşık yüzde 1 oranında azaldığını gösteriyor.

Cezve kedinin sahibi Serpil Daşçı: ‘Eros’u öldüren ceza alsaydı Cezve belki hayattaydı’

Başakşehir’de bir şahsın, tadilat için geldiği binada ‘Cezve’ kediyi yere vurarak öldürmesi akıllara Eros kedinin 6 dakika tekmelenmesini getirmişti. Şahıs ilk mahkemeye dek tutuklanırken, kedinin sahibi Serpil Daşçı “Eros’ta o adam hak ettiği cezayı alsaydı belki Cezve hayattaydı” diye sitem etti.

WWE efsanesi John Cena, Barış Alper Yılmaz’ı paylaştı

WWE’nin efsane isimlerinden biri olan Amerikalı güreşçi John Cena, Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz’ın gol sevincini Tiktok hesabında paylaştı.

Edirne’de Alkollü Sürücülere Ceza

Edirne’de yapılan denetimde alkollü sürücüler ceza aldı, ehliyetlerine el konuldu.

Çameli’de 9. Kültür ve Doğa Sporları Festivali Başladı

Denizli’nin Çameli ilçesinde bu yıl 9.’su düzenlenen Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali, Trap Atışları Yarışması ile devam etti. Protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte dereceye girenlere ödüller verildi.

Üsküdar’da Satırlı Şahıs Araçlara Zarar Verdi

Uyuşturucu etkisindeki şahıs, Üsküdar’da park halindeki araçların lastiklerini patlattı.