Polis denetimini bildirdiği iddia edilen 11 zanlı yakalandı

Anamur’da Mobil Mesajlaşma Uygulamalarında Şüpheli Gruplar Tespit Edildi

Mersin’in Anamur ilçesinde, mobil mesajlaşma uygulamalarında polis uygulamaları ve denetim yerlerini paylaştığı iddia edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mobil mesajlaşma gruplarında polis uygulamaları ve denetim yerlerinin paylaşılmasıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, paylaşılan fotoğraf ve görüntülerden hareketle şüphelileri tespit ederek operasyon düzenledi.

Operasyon sonucunda, grupları oluşturanlar da dahil olmak üzere toplam 11 zanlı gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yurt dışına çıkış yasağı tedbiri uygulanarak serbest bırakıldılar.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Arda Güler asistiyle parladı, Real Madrid farka gitti: Mbappe ve Vinicius Jr. sahne aldı

Milli futbolcu Arda Güler’in formasını giydiği Real Madrid, deplasmanda Real Oviedo’yu farklı geçti.

Hakan Sabancı ve Hande Erçel ayrıldı

Hakan Sabancı ile Hande Erçel’in yaklaşık 3 yıldır süren beraberliği sona erdi. Ayrılığı Erçel’in Sabancı’yla mutlu günlerinde çekilen pozlarını silmesi ortaya çıkardı.

Belçikalı sanatçıdan ‘gölge’ performansı

Belçikalı sanatçı Vincent Bal’ın sıradan gölgeleri hayalsel çizimlere dönüştürmeyi içeren performansı beğeni topladı.

Küçük Kızdan Gazze’ye Destek

9 yaşındaki Zeynep, ördüğü bileklikleri satarak Gazze’ye 1000 lira bağışladı. Hedefi artırmak.

Elektronik Yabancı Dil Sınavı sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Elektronik Yabancı Dil Sınavı’nın (e-YDS 2025/9 İngilizce) sonuçları açıklandı.

Düğün, nişan ve asker uğurlamada silahla ateş etmenin cezası artırılıyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, düğün, nişan ve asker uğurlamada silahla ateş etmenin cezasının artırılacağını bildirdi.