Darıca’da doğal gaz borusu delindi; cadde ve 9 sokağın gaz akışı durduruldu

Kocaeli İSU, Darıca’da Doğal Gaz Hattı Delindi

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSU), Darıca ilçesinde yürütülen yol çalışması esnasında doğal gaz hattının delindiğini açıkladı. Olay sonrasında ise, doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri hızla müdahale ederek cadde ve caddeye bağlı 9 sokağın gaz akışını durdurdu.

Olay, saat 10.00 sularında Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi Rauf Orbay Caddesi’nde meydana geldi. Daha önce çökme yaşanan yolda çalışma yapan belediye ekipleri, doğal gaz borusuna zarar verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi.

Doğal gaz dağıtım şirketi ekipleri, cadde ve 9 sokağın gaz akışını durdururken, polis ise güvenlik amacıyla tedbir aldı. Geçtiğimiz 28 Aralık’ta yaşanan benzer bir olayda ise, izinsiz kazı yapılan bir inşaatta doğal gaz boru hattı delinmiş ve aynı gün meydana gelen patlamalarda 14 kişi yaralanmıştı. Ekipler, şu an caddede devam eden onarım çalışmalarını sürdürüyor. (DHA)

Related Posts

Kadın polise tekme attı, ortalık karıştı!

Samsun’un İlkadım ilçesinde, park yeri tartışması nedeniyle çıkan kavgada polise mukavemette bulunduğu iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Aras Kargo’nun sahibi boşandı, mahkeme kararını dansöz oynatarak kutladı

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baran Aras, geçtiğimiz haftalarda 14 yıllık evliliğini noktalamış ve Elif İnci Aras’tan resmen boşanmıştı. Daha önce imzaladığı evlilik sözleşmesi ile adından söz ettiren Baran Aras, şimdi de boşandıktan sonra lüks yatında verdiği dansözlü partiyle gündem oldu.

Kuzey Kore’de plaj sezonu açıldı: Ülkenin lideri kaydıraktan kayanları izledi

Kuzey Kore, Kim Jong Un’un liderliğinde dev bir sahil tesisini halkın kullanımına açtı. Yabancı turist yasağı sürerken açılışı yapılan Wonsan-Kalma bölgesi, hem iç turizmi canlandırmayı hem de Rus ve Çinli turistleri çekmeyi hedefliyor. Ancak uluslararası ilgiyi toplamak için henüz erken görünüyor.

Kabotaj Bayramı etkinliklerinde kaza: Yaralılar var

Sakarya’nın Karasu ilçesinde Kabotaj Bayramı etkinlikleri sırasında cankurtaran jet skisi, fiber tekneye çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı, o anlar canlı yayına yansıdı.

Bursa’da göçmen kaçakçılığı operasyonu

Bursa’da düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, yasa dışı yollarla kente getirildiği tespit edilen 7 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen araç sürücüsü gözaltına alındı.

Ayhan Bora Kaplan davasında yeni gelişme

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile açığa alınan 4 polisin, “rüşvet” suçundan Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandıkları davada, emekli Sayıştay denetçilerinden oluşturulacak bir heyetin bilirkişi raporu hazırlamasına karar verildi.